• 1.749,=
  • Prijs inclusief BTW

IZI Line 310 polyester dubbelwandige roeiboot

De IZI-Line 310 roeiboot is met zijn 3.1m lengte de kleinste in ons assortiment. Maar ook deze kleinste roeiboot is groot genoeg om met twee volwassenen in te kunnen, en is voorzien van een motorsteun zodat er ook een kleine buitenboordmotor of fluistermotor gebruikt kan worden.

Door de klassieke rompvorm zijn de vaareigenschappen en wendbaarheid van deze roeiboot uitstekend. Met een lichte slag stuurt u de IZI-Line 310 precies daar waar u heen wilt, dus de ideale roeiboot om even mee aan uw conditie te werken. Met de voorplecht, de roeibank en de achterbank met opbergruimte zijn er voldoende zitposities om zowel te roeien als op de motor te varen, waardoor deze roeiboot ook prima is te gebruiken als bijboot.

Of u nu lekker sportief bezig wilt zijn, rustig van de stilte wilt genieten, of gewoon lekker wilt vissen, de IZI 310 biedt het allemaal. En de kwalitatieve dubbelwandige polyester romp zorgt ervoor dat u jarenlang veilig en onderhoudsvrij van uw boot kunt genieten.

Door het speciale bouw procedé is de polyester romp sterk, maar ook licht. Het lege gewicht van slechts 65kg maakt dat u deze roeiboot eenvoudig in het water kunt leggen en er weer uit kunt halen. Het leeggewicht is zodanig laag dat hij zelfs op het dak van veel auto’s vervoerd zou kunnen worden.

Deze boot is officieel geschikt voor drie personen, maar wij adviseren voor dagelijks gebruik dan toch een wat groter model zoals de IZI-line 333 of IZI-Line 360. Drie of vier kinderen kunnen met de 310 echter de hele dag lekker spelevaren, en twee volwassenen kunnen er prima mee op het water om te genieten van de natuur.

  • 1.749,=
  • Prijs inclusief BTW