• 1.999,=
  • Prijs inclusief BTW

IZI Line 333 polyester dubbelwandige roeiboot

De IZI-Line 333 roeiboot is met zijn lengte van 333cm, en breedte van 150cm, de ideale roeiboot voor een dagje op het water. Koelboxje mee, eventueel een vishengel, en genieten maar. Op het water zijn is natuurlijk altijd fijn, maar daarnaast is roeien ook nog eens een ideale vorm van lichaamsbeweging. Niet voor niets staan alle sportzaken vol met roeimachines. Door de aanwezige motorsteun kan er echter ook een kleine buitenboordmotor, of een fluistermotor, achter. Zo kun je altijd lekker weg, ook als je een keer geen zin hebt om sportief bezig te zijn.

De wat vlakkere bodem van de IZI-Line 333 is niet alleen prettig vanwege de ruimte, maar zorgt ook voor een goede passieve stabiliteit. Hierdoor kan het aan- of van boord stappen, of jezelf verplaatsen in de boot, met zo weinig mogelijk schommeling gebeuren. Dat is natuurlijk ideaal wanneer je met zijn tweeën aan het vissen bent, maar is ook wel fijn wanneer je na een verfrissende duik weer aan boord wilt klimmen. Kortom de perfecte roeiboot voor de hele familie. De kinderen kunnen lekker op het water ravotten en hij is perfect om alleen, of met zijn tweeën mee te gaan vissen, of gewoon even rust te vinden in de natuur.

Door het gebruik van hoogwaardig polyester is het onderhoud van de boot minimaal en de twee ruime opbergvakken zorgen ervoor dat uw spullen niet los in de boot rondslingeren. Kortom de ideale boot om tijdens uw vakanties, weekenden of zelfs gewoon even ’s avonds na het werk te genieten van het water. En omdat de boot leeg slechts 85kg weegt kun je deze roeiboot eenvoudig, en zonder hulpmiddelen, alleen uit het water trekken en past hij zelfs op de lichtste ongeremde boottrailer. De IZI-Line 333 kun je dus meenemen op vakantie naar Frankrijk, Spanje of Italië, maar ook in eigen land zijn er veel vaargebieden waar je met deze roeiboot veel plezier kunt hebben.

De IZI-Line 333 roeiboot is geschikt voor drie volwassenen. En even een uurtje lekker het water op kan dan ook prima, maar wilt u met drie of vier personen lekker een middagje gaan varen of een picknick op het water houden, dan adviseren wij u om een kijkje te nemen bij onze visboten of consoleboten.

  • 1.999,=
  • Prijs inclusief BTW