Boottrailer, buitenboordmotor, kabelaring en roeiriemen behoren niet tot de standaard uitrusting. Deze opties zijn tegen meerprijs verkrijgbaar.

  • 2.450,=
  • Prijs inclusief BTW

IZI-Line 360 polyester dubbelwandige visboot

De IZI-Line 360 visboot is met zijn lengte van 3.60m en breedte van 164cm één van de meest gekozen visboten. Dat is best logisch omdat hij vrijwel alles aan boord heeft om een ontspannen dagje te gaan vissen. Maar behalve voor vissen kan deze visboot ook prima gebruikt worden om gewoon te recreëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een middagje picknicken of spelevaren op het water, of ’s avonds nog even ontspanning op het water op te zoeken. En in het geval u ook nog eens aan uw conditie wilt werken kunt u de IZI-Line 360 ook bestellen met de optionele roeispanen.

De IZI-line 360 visboot is het kleinere broertje van de IZI-Line 390 en is geschikt voor buitenboordmotoren tot maximaal 8pk. De boot gaat dan echter wel zo snel dat u in dat geval wel een vaarbewijs nodig hebt. Door de dubbelwandige volpolyester romp is de IZI-Line 360 vrijwel onderhoudsvrij, en tegelijkertijd zeer veilig en sterk. Het lichte eigen gewicht van slechts 105kg maakt dat u deze boot eventueel ook kunt gebruiken met een elektrische fluistermotor. Met elektrische motor mag u ook in een aantal (natuur)gebieden varen, waar brandstofmotoren verboden zijn. Met de mogelijkheid om met vier personen in deze boot plaats te kunnen nemen houdt eigenlijk niets u tegen om lekker van het water, de natuur en het landschap te gaan genieten in goed gezelschap.

Met twee gesloten opbergvakken en aflegvakken bij de middelste bank kunt u alle spullen voor uw visdag een plekje geven. Door de dubbele romp ligt er een vlakke vloer in de boot waardoor u veel plek aan boord hebt voor bijvoorbeeld een koelbox. De boot blijft door zijn dubbelwandige opbouw ook mooi stabiel als u door de boot heen beweegt.

Voor de buitenboordmotor is er een motorsteun aanwezig, en zijn de zitposities zo aangepast dat u zowel links als rechts van de motor comfortabel kunt zitten. Kortom, deze visboot is ondanks zijn lichte gewicht en compacte formaat zeer veelzijdig en niet alleen geschikt voor de diehard visser, maar ook voor het hele gezin. En met een bijpassende boottrailer kunt u echt alle kanten op zonder geld kwijt te hoeven zijn voor een ligplaats.

  • 2.450,=
  • Prijs inclusief BTW