Boottrailer, buitenboordmotor en roeiriemen behoren niet tot de standaard uitrusting. Deze opties zijn tegen meerprijs verkrijgbaar.

  • 2.599,=
  • Prijs inclusief BTW

IZI Line 390 polyester dubbelwandige visboot

De IZI-Line 390 visboot is met net geen 4 meter eigenlijk de ideale visboot. Klein genoeg om lekker alleen mee te kunnen gaan varen, maar toch groot genoeg om er met wel vier personen in te zitten. Klein genoeg om nog met een fluistermotor of roeispanen te varen, maar ook groot genoeg voor een snelle 14PK buitenboordmotor. Kortom “Best of Both Worlds”. Door de klassieke rompvorm is deze visboot tevens koersvast, en waait de boot niet bij het eerste de beste windvlaagje naar lagerwal.

Deze grotere broer van de IZI-Line 360 heeft ruime zitmogelijkheden in de boeg, aan de steven en op de brede middenbank. Kortom, in deze boot hebt u plek genoeg. Met een breedte van 170cm kunt u elkaar ook prima passeren zonder het risico te lopen op een nat pak. De twee ruime afsluitbare opbergvakken, en de versterkte motorsteun met extra brede bank ervoor, zorgen er voor dat u altijd een goede vaarpositie kunt vinden. De brede vlakke bodem, de uitstekende hoge rompvorm en het dubbelwandige polyester geven u een veilig en stabiel actief en passief vaargedrag. Met deze visboot kunt u heerlijk een dagje met vrienden of familie het water op. Het wordt dan wel een visboot genoemd, maar het is uiteraard geen verplichting om er mee te gaan vissen. Gewoon lekker dobberen met een koel biertje of glaasje rosé mag ook gewoon. En als het moet kunt u deze visboot aan het einde van een heerlijk ontspannen dag ook gewoon terugroeien met de optioneel verkrijgbare roeispanen.

Polyester boot IZI-Line 390 met één persoon aan boord met roeiriemen

Bij deze IZI-Line 390 mag er zelfs een 14 PK buitenboordmotor gebruikt worden, maar dan moet u er in dat geval wel rekening mee houden dat u dan over een vaarbewijs dient te beschikken. Wanneer u geen vaarbewijs bezit kunt u het beste voor een 4 tot 6PK sterke buitenboordmotor kiezen. Wanneer u ook in natuur- of stiltegebieden wilt kunnen varen is een set roeispanen of een elektrische fluistermotor de beste keus.

Door het eigen gewicht van 115 kg is de IZI-Line 390 prima door één persoon uit het water te halen en op een boottrailer te vervoeren. Met een boottrailer bespaart u niet alleen op de kosten van een ligplaats, maar kunt u ook eens uitwijken naar een ander vaargebied. Met een trailer kunt u deze visboot zelfs meenemen op vakantie. En omdat de boot gemaakt is van hoogwaardig kleurecht polyester is het onderhoud minimaal.

  • 2.599,=
  • Prijs inclusief BTW