Boottrailer, kabelaring, zwemtrapje en buitenboordmotor behoren niet tot de standaard uitrusting. Deze accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar.

  • 5.250,=
  • Prijs inclusief BTW

IZI Line 430 ‘Classic’ polyester consoleboot

Voor een dagje zorgeloos genieten op het water is de IZI-Line 430 consoleboot gemaakt, letterlijk!

Het ontwerp en de indeling van deze consoleboot is namelijk afgestemd op gewoon lekker spelevaren en zonnebaden. Iets wat met de klassieke speedboot vaak niet allemaal mogelijk is. De karakteristieke stuurstand maakt dat je heerlijk relaxt kunt varen. De vele zitmogelijkheden maken de IZI-Line 430 echt een boot om met vrienden of familie te gaan varen. In de boeg is ruim plek om een zonnedek te maken

De ruime doorgang van voor naar achter maakt dat je op elk gewenst moment kunt kiezen voor ofwel een plek in de boeg, ofwel gezellig bij de schipper. De rompvorm en het toegestane motorvermogen maken dat ook snel varen prima gaat met een consoleboot. Wel heeft de schipper in dat geval een vaarbewijs nodig.
Kortom zowel zonaanbidders als waterratten zullen zich gelijk thuisvoelen op de IZI-Line 430 consoleboot.

Omdat de IZI-Line 430 bij uitstek geschikt is om een middag of zelfs de hele dag op het water door te brengen zijn er voldoende opbergmogelijkheden in de zeven afsluitbare bergruimtes. Zo is er voldoende plek voor landvasten, stootkussens, reddingsvesten en bijvoorbeeld een ankertje als u even niet wil varen maar stilliggen. De standaard rails geven u voldoende houvast zodat u zich op elk moment veilig voelt, en de volpolyester dubbelwandige romp biedt niet alleen veel veiligheid, maar is ook nog eens onderhoudsvriendelijk zodat u kunt varen in plaats van klussen.

De IZI-Line 430 is ook leverbaar in de uitvoering ‘Standaard’ waarbij de boot geen console heeft, en in de uitvoering ‘Luxus’ die is voorzien van langere railing en twee RVS rugleuningen met rolkussens.

  • 5.899,=
  • Prijs inclusief BTW