Boottrailer, kabelaring en buitenboordmotor behoren niet tot de standaard uitrusting. Deze accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar.

  • 4.499,=
  • Prijs inclusief BTW

IZI Line 430 ‘Standaard’ polyester visboot

De IZI-Line 430 ‘Standaard’ is een ideale allround polyester motorboot. Te gebruiken als visboot waarmee u er, bij het krieken van de dag op uit gaat, voor een ontspannen dagje vissen, samen met wat vrienden. Het doet deze boot echter veel te kort om hem te bestempelen als zijnde een visboot.

De IZI-Line 430 ‘Standaard’ heeft namelijk veel meer te bieden. De boot is namelijk ontworpen met ontspanning en plezier op het water in het achterhoofd. Liefhebbers van snel varen hebben de mogelijkheid om een benzinemotor tot wel 20PK te monteren waardoor de IZI 430 door het water klieft. De boot is echter ook uitermate geschikt om gewoon lekker rustig mee te varen en te genieten van de natuur en de omgeving.

De ruime opzet van de IZI-Line 430 ‘Standaard’ maakt het mogelijk om overal in de boot geriefelijk te kunnen zitten. Zowel voorin als achterin zijn zitplaatsen gesitueerd waarbij er een ruime doorgang van voor naar achter is gecreëerd. Als u dus op een andere plek wilt gaan zitten hoeft u dus niet over hindernissen in de vorm van dwars geplaatste bankjes heen te stappen.

De IZI_line 430 ‘Standaard’ is een motorboot die veel watersportliefhebbers aan zal spreken. Het is dan ook een perfecte samensmelting van de kenmerken van een speedboot en een sloep. Hij zal iemand die op zoek is naar een snelle boot even zoveel aanspreken als iemand die een boot zoekt om lekker mee te spelevaren.

De IZI-Line 430 is ook leverbaar in de uitvoering ‘Classic’ waarbij de boot een console heeft, en in de uitvoering ‘Luxus’ die is voorzien van langere railing en twee RVS rugleuningen met rolkussens.

  • 4.499,=
  • Prijs inclusief BTW