Een nieuwe visboot kopen

Vissen op het water in plaats van vanaf de kant, welke visser wil nu geen visboot? Bij polyesterboten komt die droom ineens een stuk dichterbij met de visboten van IZI-Line.

Starend over het water, en turend naar de dobber, menig persoon vindt vissen de ultieme vrijetijdsbesteding. En hoe leuk het ook is vanaf de wal, pas in een visboot ervaar je alle aspecten van het vissen optimaal. Lekker op het water dobberend met de hengels uit, alleen of met een vismaat, en een koelbox met versnaperingen. Er is toch geen betere manier om de dag door te brengen?

En toch hebben de meeste vissers geen visboot. Vaak omdat ze denken dat een visboot veel te duur is, dat een dure ligplaats nodig is, of omdat ze opzien tegen al het onderhoud wat een boot met zich zou kunnen brengen. Met de polyester visboten van IZI-Line houdt dit u echter niet meer tegen.

De dubbelwandige polyester visboot heeft namelijk vrijwel geen onderhoud nodig. Is door het lage gewicht makkelijk uit het water te halen, en kan dus ook gewoon voor het huis of in de garage staan wanneer hij niet gebruikt wordt. Wat de prijs betreft, kijkt u maar eens bij onze visboten, dan zult u zelf zien dat een IZI-Line visboot niet duur is, zeker niet wanneer u kijkt naar de bouwkwaliteit.

Natuurlijk kunt u ook prima vissen in een roeiboot. Dat kan bijvoorbeeld prima in het geval u alleen gaat vissen, of u niet te ver gaat varen. De iets grotere visboten bieden in vergelijking echter toch veel extra mogelijkheden. Zo kunt u bij een visboot uiteraard een fluistermotor gebruiken, maar er kan ook een wat zwaardere buitenboordmotor achter. U bent dan misschien wel aan het recreëren in uw vrije tijd en hebt u geen haast, het is toch wel leuk als het soms even wat sneller kan dan stapvoets.

Onze visboten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen. Hieronder ziet u de verschillende modellen. Als u op één van de boten klikt gaat u door naar de productpagina waarop u meer informatie over dat type boot vindt.