Wiedesloep 431

Deze schitterende sloep komt in de plaats van de klassieke Wiedesloep 430 en heeft een verhoog vrijboord om meer zitcomfort in de ruime kuip te realiseren.

Met een lengte van 4.30m en een breedte van 1.65m en de oplopende lijn heeft deze klassiek gelijnde sloep ook echt de charme en uitstraling die je van een sloep verwacht. Door de geringe diepgang is vrijwel elk vaargebied voor deze sloep toegankelijk. Het lage gewicht van 140kg zorgt ervoor dat deze sloep perfect trailerbaar is en ook goed alleen te water te laten is.

Wiedesloep 431 op boottrailer aan de voorzijde gezien
Zoals het een sloep betaamt biedt de Wiedesloep 431 voldoende comfortabele zitruimte voor een aangename middag met wat vrienden op het water, maar ook alleen, of met zijn tweeen is deze sloep door zijn hoge koersvastheid de perfecte boot om uren vaarplezier me te hebben, of dat nu in de grachten van de oude binnenstad is, of op de mooie plassen en vaarten.

AanhangCars levert deze sloep gelijk zeer compleet, want standaard is de sloep voorzien van stuurstand, kabelaring, volledige kussenset, roestvrijstalen railing en kikkers, 3 opbergvakken en aanmeertouwen en 4 fenders.

DEZE SLOEP IS MOMENTEEL NIET LEVERBAAR

Het is niet bekend of de Wiedesloep 420 terug komt in ons assortiment

Afbeeldingen kunnen afwijken en accessoires tonen die niet tot de standaard uitrusting behoren.