• 1.095,=
  • Prijs inclusief BTW

Polyester kajak IZI Line

Bent u op zoek naar een kajak waarmee u eenvoudig kunt genieten van een tochtje? Lekker peddelen over onze mooie binnenwateren, of op vakantie in het buitenland? Dan is de IZI-Line de ideale kajak voor u!

De IZI-Line kajak biedt plaats aan twee personen, die er ruim in kunnen zitten. De zitplaatsen bieden een goede zit en voldoende ruimte om uw voeten goed te kunnen plaatsen. Niet alleen een goede zitpositie is belangrijk bij het varen met peddels, ook uw voeten moeten zich goed af kunnen zetten bij het peddelen. Wilt u even een onderbreking van het peddelen? Dan legt u de peddel eenvoudig voor u neer en voorkomen speciale openingen in de kuip dat de peddel weg kan rollen.

Een polyester kajak is licht en toch sterk

De romp en kuip van de IZI-Line zijn gemaakt van polyester. Hierdoor is deze sterk maar toch licht in gewicht. Met een eigen gewicht van slechts 45kg is de boot eenvoudig te vervoeren. Hij zou misschien zelfs op het dak van uw auto kunnen worden meegenomen. U kunt hem ook heel makkelijk in- en uit het water halen daar deze van speciale draagbeugels is voorzien.

Het polyester van de kajak is eenvoudig in onderhoud

De polyester bouw van de IZI-Line kajak betekent ook dat deze weinig onderhoud vraagt. Polyester heeft namelijk een glad oppervlak waardoor vuil zich minder goed kan hechten. Daarnaast zorgt het gladde oppervlak er ook voor dat de kajak makkelijker door het water gaat.

Polyester hoeft ook niet te worden geschilderd en verontreinigingen laten zich makkelijk verwijderen. Af en toe een keer een doekje over het polyester halen en het zal er eigenlijk altijd goed uit blijven zien. Mocht de romp of kuip onverhoopt toch een keer schade oplopen is polyester ook zeer goed te herstellen.

Een polyester kajak kopen bij Polyester Boten

Als u een kajak kopen wilt hebt u aan de IZI-Line van polyesterboten.nl een hele goede keus. De polyester opbouw is in verschillende kleurcombinaties te verkrijgen. Ook als u kajaks wilt gaan verhuren is onze polyester kajak een interessante optie.

  • 1.095,=
  • Prijs inclusief BTW