Foto’s en video kunnen opties of accessoires tonen die niet tot de standaard uitrusting behoren.

  • 6.999,=
  • Prijs inclusief BTW

IZI Line 460 ‘Deluxe’ polyester consoleboot

De ideale boot voor comfortabel vaarplezier, dat mogen we de IZI-Line 460 Deluxe echt wel noemen. Deze consoleboot is ervoor gemaakt om met vijf personen een middag, of zomeravond, in luxe op het water door te brengen. Stap makkelijk in dank zij de RVS railingen, en neem plaats achter de stuurconsole met plexiglas ruit op een van de twee prettige zitplaatsen met comfortabele ruggensteun. Passagiers kunnen ook plaats nemen op één van de zitplaatsen voorin de boot. Pak wat lekkers te drinken uit de koeltas, die netjes opgeruimd is in een van de vele opbergruimtes, en gooi de trossen los voor urenlang vaarplezier.

Het mooie van deze boot is dat wij ervoor zorgen dat u geen vaarbewijs nodig heeft om van wal te steken. Natuurlijk kan er een sterke motor achter tot wel 50pk waarbij snelheden gehaald kunnen worden waarbij een vaarbewijs niet alleen verplicht, maar ook aan te raden is. Wij kunnen u deze boot echter ook leveren met een wat lichtere motor waardoor het vaarbewijs dus optioneel is.
Kortom, niets staat in de weg van uw droom om nog deze zomer op het water door te brengen.

De IZI-Line 460 heeft net als haar kleinere uitvoering, de IZI-Line 430, veel opbergmogelijkheden. Veel eigenaren willen waarschijnlijk het liefst van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat op het water blijven., en willen dan natuurlijk ook graag veel zaken meenemen en op kunnen bergen. En alhoewel deze consoleboot van zichzelf al veel luxe biedt, kunt u deze boot met behulp van de optionele accessoires nog beter geschikt maken voor uw doel. Of u nu een familie van waterratten bent die niets liever doet dan de hele dag het water in- en uitgaan via de optionele zwemtrap, of de zonaanbidder bent die heerlijk wil zonnebaden op het los verkrijgbare zonnedek. De beschikbare opties en accessoires maken dat u een brede keus heeft.

En dat alles uiteraard in een ontwerp wat veilig varen als uitganspunt heeft. De dubbelwandige romp, het uitgekiende onderwaterschip en de gekozen bouwmaterialen verzekeren u van jarenlang onderhoudsarm varen, ook wanneer de zon een keer niet zo uitbundig schijnt.

  • 7.865,=
  • Prijs inclusief BTW