Over Polyester Boten .nl

Het verhaal achter polyesterboten.nl begint eind vorige eeuw, wanneer een ondernemer uit Kampen een betere manier vind om aanhangwagens aan te bieden, en daarvoor het bedrijf Aanhangcars opzet. De werkwijze van Aanhangcars is vanaf de eerste dag gericht op een meer professionele bedrijfsvoering, levering uit voorraad en leunt al sinds 1999 sterk op het internet. Met een locatie midden in een van de mooiste, en gevarieerde, vaargebieden in Europa, en een achtergrond als schipper en waterrat was het dan ook volstrekt logisch om vanaf dat begin ook boottrailers aan te bieden..

Net als één plus één twee is, staan boottrailers plus watersportliefhebbers gelijk aan polyesterboten.nl

Het Aanhangcars team heeft naast veel kennis van aanhangwagens ook veel watersportervaring. Op zeker moment werd dan ook het idee geopperd om naast de boottrailers, ook polyester boten te gaan verkopen. Door deze combinatie is het mogelijk om een compleet pakket aan te kunnen bieden. Wel moet het bootaanbod natuurlijk aansluiten bij de Aanhangcars filosofie van “Opvallend Goedkoper”. In 2004 zijn wij daarom begonnen met de verkoop van sloepen en consoleboten op Polyesterboten.nl, en natuurlijk vanuit onze verkoopshowroom aan de A50 te Kampen.

Dit bleek een schot in de roos, en vele watersporters hebben sinds die tijd koers naar ons gezet voor een kwalitatief goede, maar wel betaalbare polyester boot. Sinds begin 2020 hebben wij ons assortiment verder uit kunnen breiden met de IZI-line waardoor wij nu een mooi en betaalbaar assortiment van roeiboten, visboten, en consoleboten aan u kunnen presenteren.