De consoleboot

Wilt u een boot kopen om in uw vrije tijd lekker het water op te gaan? Kijk dan eens bij onze consoleboten.

De consoleboot is tegenwoordig een van de meest verkochte recreatieve boten omdat hij ontworpen is voor de recreatieve schipper die geen plek en geld heeft voor meerdere bootjes. Waar de meeste andere bootvormen namelijk voor een specifiek doel ontworpen zijn, zoals de speedboot voor snelvaren, de sloep voor langzaam varen, de visboot voor vissen, is de console boot echt een allround boot voor al deze drie watersport activiteiten. Daarbij is hij ook nog eens geschikt voor het hele gezin.

Met de juiste motorisering kun je achter een consoleboot ook prima waterskiën. Tegelijkertijd kun je al rustig varend, met vrienden of familie, genieten van een uitgebreide lunch, of een lekker koel wijntje of biertje (uiteraard altijd met mate en niet voor de schipper). Ook een dagje vissen met een paar vrienden kan prima met de consoleboot. Kortom een consoleboot is een echte alleskunner.

Onze IZI-Line consoleboten zijn prima geschikt voor de Nederlandse binnenwateren, maar misstaan ook niet op bijvoorbeeld het Gardameer of de Bodensee. Houdt u er overigens wel rekening mee dat, zelfs met een Nederlands vaarbewijs, er altijd lokale beperkingen of voorschriften kunnen zijn voor bijvoorbeeld motorisering.
Door het gebruik van volpolyester, en een dubbelwandig systeem, zijn ze zowel op het gebied van veiligheid als kwaliteit de beste in hun klasse.

De IZI-Line Consoleboten zijn door het relatief lage eigen gewicht te vervoeren op een ongeremde boottrailer. U bent dus niet verplicht een dure vaste ligplaats te huren, en kunt u uw boot gewoon via een van de vele honderden trailerhellingen te water laten. De grotere consoleboten hebben soms een geremde boottrailer nodig, maar ook daar hebben wij een uitgebreid assortiment van.

Kortom om samen met vrienden of familie zorgeloos te genieten van zon en water is een consoleboot een prima keus. Meer weten over een bepaald model? Kijk dan op de betreffende productpagina.