Wiede Console Sloep 420

Met deze klassieker onder de consolesloepen met een mooie overnaadse romp bent u verzekerd van een behouden vaart. Met de standaard motor van 8pk mag deze sloep gevaren worden zonder vaarbewijs, maar omdat er maximaal 30pk achter mag kan deze consoleboot met het speciale onderwaterschip ook snelvaren waardoor er nog meer plezier met deze boot beleefd kan worden. Uiteraard is dan wel een vaarbewijs verplicht.

Met een lengte van 420cm en een breedte van 180cm bied deze boot voldoende ruimte voor 6 volwassenen. Ideaal dus voor een gezin of mensen die graag met vrienden op het water vertoeven. Door de stabiliteit is deze boot echter ook goed alleen te varen en door het lage gewicht van 240Kg perfect trailerbaar waardoor een kostbare ligplaats niet nodig is. Door de wat lagere boorden heeft u nog meer contact met het water en dat maakt de 420 de logische keuze voor veel watersporters en vissers.

De rondzit voor kan eenvoudig omgetoverd worden tot een zonnedek en de rondzit achter in combinatie met de stuurconsole geeft niet alleen een prettige zit aan de schipper, maar ook voor diegene die hem gezelschap houden.De 420 is zelflozend waardoor eventueel water er vanzelf weer uitloopt. Dat is een geruststellende gedachte.

DEZE SLOEP IS MOMENTEEL NIET LEVERBAAR

Het is niet bekend of de Wiede Console Sloep 420 terug komt in ons assortiment

Afbeeldingen kunnen afwijken en accessoires tonen die niet tot de standaard uitrusting behoren.