Een roeiboot kopen

Wilt u een roeiboot kopen om lekker het water op te gaan in uw vrije tijd? Voor roeiboten of kleine bootjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Het leuke van een roeiboot is dat u lekker sportief bezig bent op het water en tegelijkertijd kunt genieten van de stilte, en wanneer u een keer geen zin heeft aan roeien, dan zijn al onze roeiboten ook te voorzien van een elektrische buitenboordmotor waardoor u dus in alle stilte en op uw gemak elektrisch kunt varen.

Twee mensen in een polyester roeiboot op het water

Onze roeiboten zijn dubbelwandig en gemaakt van polyester wat licht, sterk en onderhoudsarm is.
Kortom ideaal voor recreatief gebruik door uzelf of uw kinderen. Door het lage eigen gewicht zijn ze gemakkelijk in- en uit het water te halen en te vervoeren, al dan niet op een bijpassende boottrailer, of gewoon op het dak van uw auto.

Sommige roeiboten zijn alleen dat, ofwel kunnen alleen geroeid worden. Onze roeiboten zijn echter ook geschikt voor een kleine elektrische buitenboordmotor of fluistermotor. Voor wie nog nooit ’s avonds met een elektrische buitenboordmotor op het water is geweest, dan heeft u wat gemist. De stilte, het lekkere relaxte varen en de rust die dit geeft is onbetaalbaar. Koelboxje mee, en lekker zittend op het bankje ziet u de wereld op een heel andere manier aan u voorbij trekken.

Uiteraard zijn onze polyester roeiboten ook prima geschikt als bijboot.

Hieronder ziet u onze roeiboten, en wilt u graag een kleine boot, maar zijn onze roeibootjes toch net iets te klein, kijk dan eens bij onze visboten en bijboten of zelfs onze consoleboten of sloepen.